lördag, juli 07, 2007

Jippie!

Idag ska jag, Alice, mamma och Alice mamma Helena gå på Anna Ternheim i trädgår´n. Det var nära att jag och mamma skulle stanna hemma, men vi tag vårt förnuft till fånga och beställde biljetter!

Nu ska vi gå, puss!

onsdag, juli 04, 2007

Men guuud

Nu är det snart dax för en ny säsong av Idol, och det är fortfarande an massa tjafs om den där Anna. Visst, underhållande, jag fattar. Men tänk på henne. Jag menar, en Musikvideo är väl ändå lite överdrivet!?



Vad tycker du?
Är det kul eller är det bara synd om henne?

Japp

Ella


Imorgon ska min kusin Sara komma hit och på kvällen ska vi gå till Lisebeerg och se Carl-Einar Häckner. Sen ska jag följa med henne hem till Alingsås och sova där tills på lördag. På fredag ska vi ha tjejkväll med hennes kompisar. Vi har haft det förrut, det var jättekul. Fast det tog typ fem timmar att laga maten... Och vi glömde att göra sallad, så alla fick göra det tillsammans. Den här gången ska vi göra en efterrätt som ska stå i ugnen i 5 timmar, såå vi får se hur det går.







Alice var här och lekte med vår rubiks kub (ja det stavas faktiskt så) host host...



jag känner mig otroligt flummig idag, vet inte varför. Jag har gjort en typ smyckeskollektion, med en massa färgglada färger. Den får väl bli visad på bild här när jag är klar med allt, eller nåt...

Hej! jag heter Ella och jag gillar att flumma med kameran....

tisdag, juli 03, 2007

Bröllop!

Nu har vi kommit hem från Ramsvik och bröllopet!! Det var jättefint och väldigt roligt att se att det blev så lyckat, efter en hel veckas förberedelser och en massa planering.


Här kommer lite bilder att skåda från festen i tältet:

Brudparet!!



Tältet utifrån






Sofia och Bella (mostrar) var där och hjälpte till med att bära ner mat till tältet m.m.







Kakbordet, mmmm...






Tårtan!



Jag med stenbryggan i bakgrunden.

Pussar