måndag, november 06, 2006

Dumma dressman!!!!!!!!!

gud vad många besökare!!!!!! vi blir så glada av alla fina människor som tittar på våran fina blogg!!!!!!!!!!!!!!!
det har gått typ två dagar sen vi skapade utterungarnas bästa blogg och nu 23 besökare, vi vill verkligen tacka våra fina klassknäppisar som besökt, men nästa gång kan ni skriva en liten, liten kommentar hihihi just kidding men det skulle varit ganska kul................
just nu är vi väldigt syra på dressman, han är dum (eller det). De har de värsta reklamerna på tv, de handlar om fula grabbar som grabbar sig med fula grabbar medans de har fula tråkiga gubbkläder på sig (ett tips om du vill se 20 år äldre ut är: wear dressman).
Men det värsta (ni förstår att det här är svårt att skriva för att vi är så fulla av ilska till detta norska företag) är att de snodde en av de bästa låtarna i världen ("destroy everything you touch" med ladytron, ett engelskt band) till sin kalsongreklam, och vet ni att kalsongerna var antingen vita eller till och med svarta kalsonger. Kalsongerna var helt vanliga, de använder en låt som de inte ens vet vad det är för låt. Låten är så bra att jag lovar att du bara kommer go nuts när du hör den, men såklart har du redan hört den på grund av DRESSMAN!!!!!!!!!!!!!!!! Alice visade låten för våran kompis Greta som typ - det är ju dressmanreklamen! (vi menar inget dumt till dig, Greta!).
Jag vill inte att folk ska känna låten som "dressmanreklamen", buhu dumma dressman!!!!!
Dessutom kan jag bara inte fatta att samma ägare har bikbok, som är en fantastisk klädkedja, och samma norska företag äger också Cubus (som är lite sådär enligt mej, men det är bara jag).

Snälla, berätta för mig varför dressman gör sig till nånting som de absolut, absolut inte är!

1 kommentar:

alvv:P sa...

de e bara slibb gubbar som gå runt! De e inge snygga kläder heller!
P&krmmm/// alwA