lördag, november 04, 2006

raka huvet och ha det bra......


Nu något viktigt...
vi rakade våra huvuden, det är det många personer som gör men det är många som inte gör det också. Många av de som inte gör det tycker att vi är konstiga, men vi är konstiga och vi är stolta över det!!
Några undrar säkert varför.. det undrar vi också lite grann, antagligen för att det var kul,men om du vet någon bättre andledning så kommentera.
just det, vi ska bara säga också att vi inte har cancer eller är skinheads (fast det är synd att skins förknippas med rasister, det är egentligen bara en klädstil).
Det var lite läbbigt att raka huvudet, Alice hade redan rakat från öronen och ner men ella hade dreads(wow, blonderat var det också eftersom hon hade blått hår, men det försvann efter kort så det blev bara helt blont och sen blev det dreads. Smärtsamm frissa!). Det finns folk som glor och tycker att det är asigt fult (vissa tror att vi är killar, en kille sa när alice gick ut i linne i oktober såhär:- han tror det är sommar men det är faktiskt vinter! lång kille säger:- det är gärna en tjej! och en annan dag säger en annan kille till ella:-är du en tjej?-ja, svarar ella, då svarar killen:-men alla tjejer har pattar! HAHAHA!
döm oss inte på grund av håret!!!

4 kommentarer:

Ida sa...

Vad modiga ni är! Jag har varit sugen på rakat. Cate Blanchett är så galet snygg med rakat huvud i filmen Heaven. Jag tog mig dock samman och fattade att jag inte skulle se ut som cate blanchett bara för jag rakade mig ... ( = fegade ur) :)
Men ni var supersuperfina!!!

Alice&Ella sa...

äh, det är bara hår, det växer ut igen. Men TACK!

Alva & Olajvia sa...

Fan vad taskigt sagt av honom :( ni e skitsöta i era frisyrer jjuh. PyssiPyss// Olleiven
P.S. NI E SÅÅ SNYGGA!det e coolt!
poss// alwa<3

Emma sa...

Alice! Du är ju superlik Nathalie Portman! Helt gudomligt söt är du! Otroligt modigt att raka av håret, ni två är verkligen coola! Plus att ni verkar vara jättemogna för er ålder! Skitcoolt tycker jag! Keep up the good work! och som grynet skulle sagt: Ta INGEN skit!

//Emma