söndag, januari 28, 2007

Igår och lite idag har vi inte skrivit mycket för vi har varit på pyjamasparty!

Det var våran kompis Olivia J som hade festen, vi var 14 stycken som skulle sova över. När vi kom dit så åt vi korv och sen lekte vi sanning eller konsekvens (haha), men efter en stund så tröttnade Alice och Olivia A på det. Så de satt uppe i Olivia J´s storebrorsas säng och fick fnissattacker, medans de andra lekte sanning eller konka...hihi.
Sen såg vi på Kalle och chokladfabriken, gick ut på gården och tände tomtebloss! (när vi var ute på gården började Ella blöda jättemycket näsblod, ingen vet varför *fniss*)
När vi skulle sova så kunde inte vi sova så vi, Olivia A, Olivia J, Georgia, Agnes och Lova gick ut på gården och hoppade, haha...
Sen var vi uppe till 5 och då ville alla utom vi och Olivia A gå och lägga sig så vi gick ut på gården igen och satt i köket. Vi somnade vid 7 men vaknade 9 igen.
På morgonen såg vi lite på TV, åt scones. Sen började vi leka anden i glaset, det var asläskigt... För vi frågade så här "är någon här en häxa?" den visade JA, sen frågade vi "vem av oss är det?" och då så blev det GEORGIA... Hon och vi blev asrädda, för det kändes verkligen som glaset rörde sig av sig själv *brr*.

Sen åt vi ungspankaka tills vi mådde illa. Sen gick vi också till Olivia A och spelade pingis, men vi var inte där så länge...

Det kommer lite bilder sen!!!

Inga kommentarer: