fredag, november 24, 2006

IDIOTER!!



(Ella) Jag vill bara säga till alla att (enligt mig, men det borde vara enligt alla) så är rasism,nasism, homofobi antisemisism och alla andra saker som pekar mot att människor är olika värda, helt OACCEPTABELT!
Jag menar varför ska det ens finnas en möjlighet att tänka på det sättet?
Alla bor ju på samma jord och dricker samma vatten, så varför ska man straffas för att man är annorlunda??!!

AAAHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jävla idiottankar!!!!!
sådeså/den underbara utterungen

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej ni,

wow - vilken bra blogg ni har!

Anonym sa...

fram för fler som er! alla borde få rola sig lite oftare och pyssla lite mera, så växte hjärtanen och blev större och mjukare och rödare och fick plats med fler folk i. puss!

Jesper sa...

Right on!

Diggar er blogg och era frisyrer.

Anonym sa...

Jag blir så glad av att läsa er blogg och är verkligen imponerad! Ni verkar vara så roliga, glada och tro på er själva. Mina nya förebilder!

Jag har en fråga: Hur ska en bra förälder vara för att få så smarta och självständiga barn som ni? Jag har inga barn, men jag vill gärna göra ett bra jobb om jag skulle få några. Ni borde ju vara experter på detta ämne.

Anonym sa...

Ni är verkligen bra. Verkligen jättebra. Och supersnygga i kort hår.

Alice&Ella sa...

svar till karin i lund:
det viktigaste är att inte förbjuda sina barn från att klippa knäppa frisyrer eller kläder... annars är det bara att vara stöttande hela tiden, och lära barnen om roliga grejer och upplevelser. Våra föreldrar är ganska lika oss, och de gillar våran stil!

lycka till!

Anonym sa...

ni är mina idoler !
vilka hjältinnor !!!!

tycker inte alls Alice´s Marie Antoinette-outfit var misslyckad utan egensinnig. Klänningen såg välsydd ut och matchades cool-roligt av strumporna.

heja Fred på jorden!